ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

استفاده از هوش مصنوعی در درمان ناباروری

رئیس بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران گفت: مهمترین مباحث این کنگره، استفاده از هوش مصنوعی در درمان ناباروری و استفاده از فرآوده‌های خوراکی به جای تزریق فرآورده‌های شیمیایی جهت درمان ناباروری است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۷ - ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 11
کد خبر: ۲۰۸۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد ابراهیم پارسانژاد، رئیس بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران گفت:از بیست و سه سال قبل کنگره انجمن ناباروری ایران به طور منظم در تهران و شهرستان‌های دارای مرکز ناباروری برگزار شده، اما در چند سال اخیر به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ این گردهمایی به صورت مجازی برگزار شده و امسال این کنگره به صورت حضوری برگزار می‌شود.

رئیس بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران افزود:مهمترین مباحث بیست و سومین کنگره انجمن ناباروری ایران، استفاده از هوش مصنوعی در درمان ناباروری، استفاده از سلول‌های بنیادی در درمان ناباروری و استفاده از فرآوده‌های خوراکی به جای تزریق فرآورده‌های شیمیایی جهت درمان ناباروری است.

وی مطرح کرد: بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، چند وجهی است و متخصصین همه رشته‌های مرتبط مانند متخصصان زنان و زایمان، متخصص جنین شناسی و متخصصین اورولوژی در حوزه ناباروری و... در آن حضور دارند.

پارسانژاد افزود: حدود ۲۰ الی ۳۰ استاد برجسته علم ناباروری از خارج از کشور در این کنگره میهمان هستند که البته برخی از آن‌ها به صورت مجازی سخنرانی خواهند کرد.

رئیس انجمن باروری ناباروری ایران ابراز کرد: ضرورت برگزاری این همایش‌ها که با حضور اساتید به نام این رشته در سراسر دنیا، پزشکان، پرستاران و ماماها، برگزار می‌شود، تبادل اطلاعات و آشنایی با علوم نوین است و در سال پیش رو در ۵ تا ۷ اردیبهشت بیست و سومین کنگره ناباروری در تهران برگزار خواهد شد. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار